Bruk pengene på Ahusbanen!

avisben_borgen

”Når vegvesenet har fått hundretalls millioner de ikke har brukt for, bør pengene gå til T-bane!”

Ben Borgen (Rødt), Grorud, skriver i dag leserinnlegg i Romerikes Blad vedrørende Vegvesenets ubrukte 300 vei-millioner de har til disposisjon:

”Siden vegvesenet åpenbart ikke trenger de 300 ubrukte millionene, kunne vel staten og den nye regjeringen overføre midlene slik at byggingen av T-banen til Ahus kommer i gang raskt. Dette vil være miljøvennlig og føre til at behovet for vei-investeringer reduseres i området som bygges ut mest i Norge. Alle partiene sier at det bare er kollektivsatsing som kan og må være løsningen for fremtiden. Vi i Rødt ber folk merkes seg hvor de andre partiene virkelig vil satse. Når det kommer til prioritering, er det E18 som skal utvides til 12 felt, som vil sluke alle midler. Er det ikke på tide å følge opp partiprogrammene? Her er en gratis mulighet: Inndra de ubrukte midlene og få T-banen i gang raskere!”

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s