Ordfører Åge Tovan (Ap), Lørenskog: Vi kan ikke vente med Ahusbanen!

Det er feil ikke å prioritere utbygging av kollektivløsninger til Ahus.  Det er vanvittig å drøye Ahusbanen, sier ordfører Åge Tovan i Lørenskog kommune til Akers Avis/Groruddalen i et intervju 16. april 2014. Banen skal være påbegynt senest i 2018. Samferdselsbyråd i Oslo, Guri Melby, bekrefter at man jobber for at Ahusbanen skal bygges i 2018.  Det er viktig å understreke at Ahusbanen ikke er avhengig av ny sentrumstunnel i Oslo fordi man bare forlenger en allerede eksisterende T-banelinje. Prisen for Ahusbanen er bare halvparten av kostnaden til Fornebubane og en fjerdepart av prisen for ny sentrumstunnel.

Bjørn Edvard Engstrøm, Ellingsrud Velforening

Akers Avis 16_04_2014

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s