Ordfører Åge Tovan (Ap), Lørenskog: Vi kan ikke vente med Ahusbanen!

Det er feil ikke å prioritere utbygging av kollektivløsninger til Ahus.  Det er vanvittig å drøye Ahusbanen, sier ordfører Åge Tovan i Lørenskog kommune til Akers Avis/Groruddalen i et intervju 16. april 2014. Banen skal være påbegynt senest i 2018. Samferdselsbyråd i Oslo, Guri Melby, bekrefter at man jobber for at Ahusbanen skal bygges i 2018.  Det er viktig å understreke at Ahusbanen ikke er avhengig av ny sentrumstunnel i Oslo fordi man bare forlenger en allerede eksisterende T-banelinje. Prisen for Ahusbanen er bare halvparten av kostnaden til Fornebubane og en fjerdepart av prisen for ny sentrumstunnel.

Bjørn Edvard Engstrøm, Ellingsrud Velforening

Akers Avis 16_04_2014

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s